Twee vrienden woonachtig in de regio van Den Bosch, die het leuk vinden om het leven een beetje op te vrolijken. Vanuit die gedachte ontstond het merk NeonsfeerEen betaalbare en bovendien creatieve manier om jezelf te uiten, je eigen verhaal te vertellen en misschien zelfs anderen te inspireren.

Na zelf te hebben geprobeerd online een neon verlichting te bestellen kwamen we er snel achter dat betaalbare opties van slechte kwaliteit waren en dat er nauwelijks ruimte was voor eigen inbreng voor wat betreft het ontwerp. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een leverancier in het buitenland die wel aan deze eisen kon voldoen. Wij denken dat we die hebben gevonden. We zijn in ieder geval zeer verrast en vooral enthousiast over de neon verlichtingen die we besteld en gekregen hebben. Vrienden, familie en bekenden deelden deze mening en waren vooral benieuwd naar waar we de neon lichten vandaan hadden. Min of meer vanuit deze vraag zijn wij gestart met Neonsfeer en willen we de vreugde en het plezier dat we nog iedere dag aan deze producten beleven graag met anderen delen. 

Gevestigd in Den Bosch zijn we gestart met als missie iedereen de kans te geven een stukje creativiteit, kleur en licht toe te voegen aan zijn of haar leven. Dit doen we door betaalbare, kwalitatief goede en, als je wil, naar eigen wensen gemaakte neon verlichting aan te bieden. Met onze ervaring in de industrie begrijpen we je verwachtingen. Het team van Neonsfeer zal er dan ook alles aan doen om dat stapje extra te zetten zodat we hieraan kunnen voldoen en de door jezelf gecreëerde Neonsfeer werkelijkheid wordt.

Wij hebben er bewust voor gekozen om gebruik te maken van LED Neon verlichting in plaats van de veel gebruikte, goedkopere standaard Neon glazen behuizing. Waarom ? LED Neon verbruikt minder energie, gaat langer mee en geeft een mooier licht. Ons aanbod bestaat uit honderden kant en klare ontwerpen, die ook als inspiratie kunnen dienen en zo een aanzet vormen tot het ontwerpen van een eigen Neonsfeer. We hebben onze supply chain zo ingericht dat we door heel Nederland en België  gratis kunnen leveren.