Veelgestelde Vragen

Wat is Neonsfeer?

Neonsfeer verlichting is gemaakt van LED neon lampjes omhult door een PVC/siliconen. LED Neon lampjes zijn eco-vriendelijk en gemaakt van sterk materiaal. Het licht van de Neonsfeerverlichting is dimbaar. Tevens kunnen wij Neonsfeer verlichting produceren dat geschikt is om buiten op te hangen. Op alle Neonsfeer verlichting zit 12 maanden fabrieksgarantie. 

Hoe installeer ik mijn Neonsfeer?

Neonsfeer hang je heel simpel zelf op door het boren van een gaatje in de muur, of door middel van een touwtje. Zie hieronder de instructie met de 2 mogelijkheden

Wat is de levertijd van Neonsfeer?
Nadat je Neonsfeer met onze externe pakketdienst meegaat is de levertijd 1-2 werkdagen. Je krijgt van ons een Track & Trace met een code om je Neonsfeer te volgen. De productietijd is ongeveer 14 dagen. Binnen +-  dagen na je bestelling heb jij je Neonsfeer item in huis.

Kun je een spoedorder verwerken?

Wij kunnen een spoedorder verwerken, de kosten hiervoor bedragen minimaal €120,- bovenop de normale verkoopprijs. Neem contact op via info@neonsfeer.nl voor de exacte offerte.
Kunnen jullie mijn logo in neon maken?
Wij krijgen veel aanvragen voor het maken van Neonsfeer in de vorm vorm van een bedrijfslogo. Onze klanten zijn zeer tevreden over de Neonsfeer borden die wij voor hen gecreerd hebben. Om de kwaliteit te waarborgen komen we graag met jou in contact omtrent het ontwerp van je bedrijfslogo. In het hoofdmenu kun je kiezen voor 'UPLOAD LOGO'. Daar kun je je bedrijfslogo uploaden, een van onze designers zal dan binnen 24 uur met je contact opnemen.

Kan ik kleuren en lettertypes combineren?

Wij kunnen iedere kleur- en lettertype combinatie creeeren, stuur ons gerust eens een mail met je design/wensen. Dan kijkt een van onze designers met je mee om samen tot het beste resultaat te komen.

Kan ik mijn Neonsfeer buiten ophangen?

Op dit moment leveren wij geen Neonsfeer signs die geschikt zijn voor buiten.

Hoe lang is het snoer?

De lengte van het snoer is standaard 3 meter. Het is van belang dat je het bord hangt in de buurt van een stopcontact.

Hoe groot is mijn neonsfeer?

Je bepaalt zelf de afmetingen van je Neonsfeer, bij onze producten uit de collectie staan de afmetingen vernoemd. Creeer je een eigen Neonsfeer? Dan kun je zelf kiezen welke afmeting je graag hebt.

Welke betaalmethoden hanteert Neonsfeer?

Bij Neonsfeer kun je altijd gemakkelijk betalen, wij maken gebruik van de volgende betaalmethoden:


- Klarna, achteraf betalen

- IDEAL

- Bank Contact

- Credit Card

- PayPal

Waar worden de Neonsfeer signs geproduceerd?

Op basis van zeer uitvoerig, en grondig onderzoek naar een partner die kan voldoen aan onze hoge eisen op het gebied van productkwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid, zijn wij na een periode van oriëntatie uitgekomen bij een Chinese leverancier. 

Het heeft behoorlijk wat tijd en moeite gekost om de juiste partner te vinden maar we zijn er niet minder blij door. We zijn er van overtuigd dat we met deze partner kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen die u van ons mag hebben.

Hoe lang gaat Neonsfeer mee?

Neonsfeer verlichting is gemaakt van LED neon lampjes. Led neon verlichting werkt op laagspanning, hierdoor wordt er weinig energie verbruikt. Daarnaast is de levensduur van Neonsfeer verlichting 10 jaar.  

Hoe lang heb ik garantie?

De garantie op Neonsfeer verlichting is 12 maanden, vanaf het moment dat de bestelling op de website is geplaatst. De garantie is geldig mits het product in overeenstemming met onze richtlijnen wordt gebruikt – zie daarvoor onze handleiding en technische specificaties.


Maakt jullie Neonsfeer geluid?

Nee, Neonsfeer maakt geen geluid.

Hoe groot worden de Neonsfeer letters?

De grote van de letters staat niet vast maar is van de afhankelijk van de geselecteerde gote en de grote van de tekst. Bijvoorbeeld als je 10 letters selecteert bij een bord van 200 cm dan zullen de letters groter zijn dan wanneer je 20 letters selecteert. Voordat we overgaan tot productie sturen we je eerst een preview waarin de grote van de letters valt af te lezen. Akkoord? Dan gaan we over tot productie, zo niet dan passen we het ontwerp graag aan.